Dnevni horoskop za 19. jul: Blizanci danas lome srca

Ovan

Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite strogi prema voljenoj osobi. Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji, kako biste pravilno zaštitili svoje interese. Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Bik

Delujete uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu. Imate dovoljno energije. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izrazu i da sledite svoju intuiciju. Položaj Meseca utiče na Vašu uznemirenost.

Blizanci

Bićete maksimalno posvećeni poslovnim obavezama jer želite da napredujete na ovom polju. Moguće je da ste na neki način stidljivi i da vam nije lako da pokažete svoja osećanja ka voljenoj osobi. Moguća je prolazna glavobolja.

Rak

Potrudite se da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Upornost će Vam se isplatiti. Obratite pažnju na nove informacije, Vas uspeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje. Uživajte u različitim situacijama, opustite se.

Lav

Sve je moguće kada se spoji lepo i korisno. Usmerite misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili uvažavanje među saradnicima. Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

Devica

Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo. Nalazite se za korak ispred drugih, tako da Vaši poslovni rezultati prevazilaze prosečna merila. Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

Vaga

Neko Vam pobuđuje veliko interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost za emotivno prilagođavanje. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije, pre nego što donesete konačnu odluku. Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Škorpija

U ljubavnom dijalogu umete da ostavite željeni utisak, ali nemojte potcenjivati ni partnerove mogućnosti i domet. Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost za poslovne promene. Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Strelac

Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti. Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan, stoga nemojte potiskivati svoju intuiciju. Sjajno umete da predvidite tok događaja. Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem, opustite se.

Jarac

Značajan finansijski dobitak će vam popraviti raspoloženje, sreća je danas na vašoj strani. Moguće je da u vašem braku dolazi do sukoba koji nikako ne možete da prevaziđete. Proverite stanje hormona.

Vodolija

U emotivnom životu znaci pažnje i izrazi nežnosti, uvek deluju dovoljno efektno na voljenu osobu. Osećate lični ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija. Ipak, ne treba da preuveličavate svoj uspeh. Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Potrebno je da bolje razumete nečije afinitete. Nema razloga da se ponašate suviše nadmeno u društvu voljene osobe. Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili osnovnoj koncepciji poslovnih interesa. Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili relaksacija.