Dnevni horoskop za 19. januar 2021. Važno je da izvučete dobru pouku

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, jer u emotivnom dijalogu postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Bik

Ljubav: Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju. Posao: Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Blizanci

Ljubav: U emotivnom smislu, pre nego što prihvatite nečiju igru prethodno upoznajte sva važeca pravila. Posao: Ne zaboravite, pamet je relativna, ali povremeno i »sumnjiva kategorija«. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje loše utiču na Vaše zdravstveno stanje.

Rak

Ljubav: Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koju Vas usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju. Posao: Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Brinete zbog ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Delujete nepoverljivo i oprezno. Posao: Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podražumeva drugačiji model ponašanja. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Devica

Ljubav: Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u Vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i nove emotivne želje. Posao: Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada nesigurnost. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Vaga

Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Posao: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Strelac

Ljubav: Voljena osoba deluje vrlo inspirativno i ume da zaokupi Vašu pažnju, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Posao: Neko pokušava da Vam nametne stroga pravila ponašanja, ali Vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Jarac

Ljubav: Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Posao: Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Zdravlje: Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta. Uz dodatnu upornost možete da prevaziđete ograničenja koja Vam postavljaju saradnici. Zdravlje: Poštedite se napornih situacija, opustite se.