Dnevni horoskop za 19. april 2021. Rakovi, danas nikako nemojte dozvoliti jednu stvar

Ovan

Ljubav: Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju razmislite u čemu ste pogrešili, jer niko nije »bezgrešan« ni savršen. Posao: Današnje aktivnosti protiču u psihološkoj tenziji ili nastojanju da promenite nečije mišljenje. Zdravlje: Planirajte šetnju ili sportske aktivnosti.

Bik

Ljubav: Odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem. Vaš partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa »čudnim« oduševljenjem. Posao: Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila. Ne želite da eksperimentišete u nepoznatom pravcu. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno, ali partner zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Posao: Iritira Vas suočavanje sa osobom koja od Vas očekuje konkretne odgovore ili različite poslovne ustupke. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Rak

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Lav

Ljubav: Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da Vas navedu na pogrešno ponašanje. Posao: Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate nametljivo. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji.

Devica

Ljubav: Porodica i bliska osoba imaju dovoljno poverenja u Vaše sposobnosti, stoga učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja. Posao: Neko pokušava da Vam nametne svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snalažljivi nećete dozvoliti da uspeh iznenada ode u pogrešne ruke. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i psihološku ravnotežu.

Vaga

Ljubav: Partner Vam postavlja logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je Vama milo. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Zdravlje: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Škorpija

Ljubav: Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju. Posao: Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Strelac

Ljubav: Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Posao: Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Jarac

Ljubav: Raduje Vas nečija pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Smišljate način da iznenadite voljenu osobu. Posao: U susretu sa saradnicima insistirate na svojim namerama i imate dobru poslovnu procenu. Pokažite dovoljno sluha za nove ideje. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

Ljubav: Imate utisak da Vas U emotivnom životu proganjaju neke loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje sumnje. Posao: Važno je da uskladite svoje ciljeve sa zajedničkim interesom. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti.