Dnevni horoskop za 18. septembar 2020. Sve ima svoju cenu

Ovan

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Posao: Ukoliko ste odgovorni za ono što činite, ne dozvolite da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Ljubav: Osobu koju volite morate razumeti i onda kada greši. Nema potrebe da se ponašate kao »moralni sudija«. Posao: Potreban Vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti sledi Vaš poslovni korak i kreativne ideje. Zdravlje: Prijaće Vam različite aktivnosti, kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.

Blizanci

Ljubav: Stalo Vam je da osvojite nečiju pažnju ili naklonost. Bez ustručavanja upotrebite šarm i zavodničke sposobnosti. Posao: Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak

Ljubav: Uzalud razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u Vašem emotivnom dometu. Posao: Delujete netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove. Zdravlje: Važno je da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Lav

Ljubav: Pogađa Vas partnerovo ponašanje ili novi izgovori koje koristi. Ne verujete u ono što čujete. Posao: Nesporazum koji imate sa nekim saradnicima nameće nova pitanja i obostrano nepoverenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Čini Vam se da voljena osoba reaguje na svaki Vaš mig. Upriličite neku uzbudljivu zabavu u dvoje, budite dvoljno maštoviti. Posao: Osećate priliv pozitivne energije, mislite da sve što započnete možete da privedete kraju bolje nego Vaši saradnici. Zdravlje: Važno je da uživate u lepim stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Između Vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete da se dogovorite o zajedničkim planovima. Posao: Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam novi poslovni izazov. Zdravlje: Nemojte se opterećivati nekim ružnim događajima.

Škorpija

Ljubav: Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, tako da ne obraćate pažnju na partnerove primedbe i negodovanje. Posao: U određenim prilikama previše ističete lične zasluge i sebe stavljate u prvi plan, zbog toga okolina reaguje na različite načine. Zdravlje: Prijaće Vam vitamini i više tečnosti.

Strelac

Ljubav: Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu. Posao: Sve mozete da postignete kada se nalazite u centru glavnih desavanja. Ucinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum. Zdravlje: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Jarac

Ljubav: Suviše burno reagujete na »sitnice«, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse. Posao: Dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Zdravlje: Delujete napeto, potrebno je da se opustite.

Vodolija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute. Posao: U određenim situacijama reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Ribe

Ljubav: Upotrebite šarm i zavodničke manire u meri koliko je neophodno. Odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku. Posao: Pokažite okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenjiva u poslovnim dogovorima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.