Dnevni horoskop za 18. oktobar 2019. Ovom znaku prilika za dodatni rad koji će se dugoročno isplatiti, Rak dan započinje napunjen energijom

Ovan

Ljubav: Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja. Posao: Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da Vas neko nepotrebno usporava. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Bik

Ljubav: Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Bez obzira na svu tajanstvenost prema voljenoj osobi, ne uspevate da prikrijete neraspoloženje. Posao: Nemojte dozvoliti da Vam neko pokrene niske strasti ili želju za nadmetanjem. Sačuvajte prisebnost. Zdravlje: Olakšajte savest, prijaće Vam iskreni razgovor ili poveravanje.

Rak

Ljubav: Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema osobi koja ignoriše Vašu molbu. Važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva. Posao: Neko ne razume Vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Lav

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban način. Lepe reči i pažnja deluju na nečija osećanja. Posao: Svesni ste da nečije ideje predstavljaju delimično rešenje, držite se na odstojanju i odbijate dogovor o poslovnoj saradnji. Zdravlje: Oslonite se na svoju intuiciju, izbegavajte stresne situacije.

Devica

Ljubav: Zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Morate da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće. Posao: Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo »reči utehe«. Tražite siguran oslonac i poverenje. Posao: Nečija rigidnost ili nepoverenje predstavljaju glavni problem koji Vas ometa da završite započeti posao. Zdravlje: Izbegavajte osobu koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

Strelac

Ljubav: Smišljate način da privučete nečiju pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti. Posao: Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate euforično pred partnerom, tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove. Posao: Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Ponekad je teško utvrditi sva pravila poslovanja. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Lako Vas je uznemiriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči i postupaka. Posao: Nepotrebno forsirate određene situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu. Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

Ribe

Ljubav: Ne budite nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se poigravate nečijim osećanjima. Posao: Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.