Dnevni horoskop za 18. novembar 2020. Škorpije, sve ima svoj rok trajanja

Ovan

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite misli i osećanja. Posao: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Bik

Ljubav: Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Posao: Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje sa saradnicima prolongira dogovor. U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor kao psihološko rasterećenje.

Rak

Ljubav: Umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner Vam ugađa na različite načine, dok se Vi zadovoljno osmehujete. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća pažnju na Vaše primedbe. Uzalud trošite »velike reči«. Posao: Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali treba održati zadovoljavajući nivo poslovne saradnje. Zdravlje: Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Devica

Ljubav: Ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga

Ljubav: Delujete raspoloženo i dobroćudno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi. Posao: Na Vama je da sprovedete u delo zajedničke ideje ili da obezbedite bolje uslove za saradnju. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba pokušava da Vas ostavi u ubeđenju da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem. Posao: Na poslovnoj sceni sve ima svoj rok trajanja. ali Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Strelac

Ljubav: Sačekajte da čujete nečiji komentar, pre nego što donesete odluku. Ne možete diktirati »ljubavni tempo«. Posao: Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće stroga pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte konfliktne situacije.

Jarac

Ljubav: Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na zdraviji način života.

Vodolija

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Prihvatite sve što dobijate od bliske osobe. Posao: Stvari koje prećutkujete pred poslovnim partnerima, lako mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Ribe

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja u Vama pokreće emotivne talase, potreban Vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja. Posao: Neko osporava Vas uspeh, tako da Vas nepotrebno opterećuje novim test situacijama ili dodatnim uslovima. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.