Dnevni horoskop za 18. mart 2020. Vodolije, kompromis je dobro rešenje

Ovan

Ljubav: Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu dominaciju i integritet. Posao: Vešto koristite svoje sposobnosti. Uspeh je na Vašoj strani, dogod imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Bik

Ljubav: U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zahvaljujući sreći prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji veći poslovni rizik. Zdravlje: Uskladite misli i osećanja.

Blizanci

Ljubav: Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete da nametnete svoje želje. Posao: Nemojte dozvoliti da neko sumnja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Važno je da poštujete važeći protokol. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak

Ljubav: Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu. Prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obecanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Delujete nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zdravlje: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

Devica

Ljubav: Nepotrebno igrate dvostruku ulogu u društvu voljene osobe. Pokušavate da prikrijete neke delove istine. Posao: Ukoliko se Vaši poslovni ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, nema razloga da reagujete sujetno. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na bolju zaštitu.

Vaga

Ljubav: Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete nekog da navedete na svoje želje. Posao: Većinu obaveza pokušavate da prebacite na saradnike. Važno je da poštujete osnovni protokol ili nečiju sugestiju. Zdravlje: Obratite pažnju na zdravu ishranu.

Škorpija

Ljubav: Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu. Posao: Pokušavate da premostite različite probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Ne odustajete od svojih namera. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Strelac

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni fluid i podsticaj, nema razloga da se protivite nečijim željama. Partner je sjajno raspoložen. Posao: Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate, potrebno je da promenite određene stavove u poslovanju. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoju sujetu, izbegavajte stresne situacije.

Jarac

Ljubav: U romantičnom raspoloženju ili emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate misli i energiju.

Vodolija

Ljubav: Kompromis je dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Posao: Važno je da sačuvate dobar ugled. Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite svoj autoritet. Zdravlje: Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Ribe

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete nesporazume. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.