Dnevni horoskop za 18. maj 2020. Blizanci, susret sa jednom osobom može da vam popravi raspoloženje

Ovan

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije i nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi, tako da je Vaš uspeh relativan i podložan promenama. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Bik

Ljubav: Nema razloga za preteruivanje u zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad osmeh sve govori. Posao: Strpljivo sačekajte pravi momenat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Blizanci

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da Vam popravi raspoloženje. Posao: Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Rak

Ljubav: Ponašate se izbirljivo ili zahtevno u odnosu na blisku osobu, a na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Posao: Nesporazumi koji Vas prate u društvu saradnika uglavnom se svode na procenu poslovnih prioriteta. Zdravlje: Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

Lav

Ljubav: Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na servilnost ili poslovnu saradnju koja ne ispunjava Vaša očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam promena i psiho-fizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Ljubav: Budite pažljiviji nego obično pri izražavanju emocija, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Posao: Nema potrebe da se upoređujete sa različitim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.

Škorpija

Ljubav: Prati Vas emotivna dilema. Partner iznenada deluje zadovoljno i inspirativno, a na Vama je da odgonetnete pravi razlog. Posao: Suviše lično doživljavate različite situacije i zbog toga pravite pogrešne poslovne procene. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Voljena osoba očekuje da joj posvetite svu svoju pažnju i vreme. Teško Vam je da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Očekujete priznanje za rezultate koje ste ostvarili. Ali, do Vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Posao: Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da iskomplikuje mimo Vaše volje ili uticaja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Vodolija

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova. Posao: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom preuzmite inicijativu. Iznenadite partnera maštovitim ili neobičnim idejama. Posao: Uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da uskladite svoja interesovanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.