Dnevni horoskop za 18. jun 2021. Vodolije, pokažite empatiju i razumevanje

Ovan

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim saradnicima. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Bik

Ljubav: Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Posao: Ne dopadaju Vam se nečije ideje. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za saradnike. Zdravlje: Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: U emotivnom smislu ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju. Posao: Ispitujete da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi poslovni nesporazum. Zdravlje: Kada imate dobru volju, ostavljate i dobar utisak na okolinu.

Rak

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja. Posao: Saradnici očekuju da delujete snalažljivo. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju.

Lav

Ljubav: Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Devica

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Ako dobijate »loš signal«, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj pred saradnicima, ali postoje situacije koje prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo. Zdravlje: Važno je da se psihološki rasteretite od suvišnih briga, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gde je kome mesto. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdrav i uredan život.

Strelac

Ljubav: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate stila. Posao: Neko iznenada remeti Vaše poslovne planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite loše posledice. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Jarac

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Vodolija

Ljubav: Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Ribe

Ljubav: Postoji granica zajedničkog uvažavanja u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.