Dnevni horoskop za 18. jul: Strelčevi, kontrolišite svoju ljubomoru

Ovan

Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Suočavate se sa različitim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status. Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Bik

U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da pokrenete glavnu inicijativu. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Blizanci

Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom. Loša komunikacija sa saradnicima negativno se odražava na Vašu koncentraciju i poslovne rezultate. Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak

Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju Vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema bliskoj osobi. Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Lav

Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje i na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Budite dovoljno diskretni. Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

Devica

U svojim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Neko može da razotkrije Vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ni brzopleti. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Vaga

Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu. Prijaće Vam vitminska ishrana.

Škorpija

Partner od Vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji. U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i paktična rešenja. Prati Vas sjajno raspoloženje i imate dovoljno energije.

Strelac

Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«. Na Vama je da donesete »završnu reč« koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Prijaće će Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

Jarac

Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje. Potrebni su Vam je pouzdani saradnici. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite zajednički pomak. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

Vodolija

Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

Voljenoj osobi nije važno ono što govorite, nego ono što osećate. Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite savete koje Vam nude bliski saradnici. Uživajte u stvarima koje Vas psihički rasterećuju.