Dnevni horoskop za 17. septembar 2020. Ribe, osvajate simpatije na različitim stranama

Ovan

Ljubav: Na žalost, neko nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe i ne obraća pažnju na Vaše komentare. Posao: U poslovnom dijalogu Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu, zbog toga Vas prate negativni komentari. Zdravlje: Prijaće Vam zdraviji način ishrane.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati. Posao: Stvari koje izgledaju nemoguće za Vas postaju moguće, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Blizanci

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lepe »sitnice« i dobro društvo. Posao: Saradnja Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam.

Rak

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da popravite odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje poslovno rešenje. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Lav

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, akumulirajte pozitivnu energiju.

Devica

Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i karakter. Posao: Delujete vešto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni Vaši saradnici nisu naivni. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Priželjkujete zanimljive događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje. Posao: Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Ne treba da prenagljujete u svojim odlukama, ali ni da trpite nečiju torturu. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da se ponašate isuviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije. Posao: Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i ne dozvolite da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Neko vešto »izmiče« pred Vašim pozivima. Posao: Samouvereno branite svoje interese, ali postoje različite komplikacije. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora.

Jarac

Ljubav: Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla, slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.

Vodolija

Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima. Posao: Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. Posao: Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Zdravlje: Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.