Dnevni horoskop za 17. oktobar 2019. Jarčeve očekuje lepo poznanstvo, Ribe se osećaju odbačeno

Ovan

Ljubav: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se uz osobu koja odgovora Vašim afinitetima. Posao: Uz brilijantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom pokažite dobru volju. Iznenadite svog partnera maštovitim ili neobičnim idejama. Posao: Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da dobro uskladite svoja interesovanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivne reakcije u društvu bliske osobe. Budite suzdržani. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Rak

Ljubav: Ne skrivate svoje namere i očekivanja, ali ne zavisi sve od Vaše volje. Postoji i duži ili teži put, koji vodi do zadovoljstva. Posao: Ponekad treba promeniti obrazac poslovnog ponašanja. Profesionalni standardi se pomeraju, a na Vama je da utvrdite redosled poteza. Zdravlje: Poboljšajte svoju koncentraciju i održavajte dobru psiho-fizičku formu.

Lav

Ljubav: Budite promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od »poziranja« i teatralnog ponašanja pred voljenom osobom. Posao: Imate »ubedljivu priču«, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Eventualni sukob može da preraste u neprijatnu situaciju. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Devica

Ljubav: Partner razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjujete u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Posao: Nalazite se na korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Potrudite se da ostvarite zajednički interes. Zdravlje: Prijaće Vam fizička aktivnost i boravak u prirodi.

Vaga

Ljubav: Podstičite kod sebe istraživacki duh i dobar ukus. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Posao: Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Zdravlje: Poboljšajte svoju psihofizičku ravnotežu.

Škorpija

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni fluid i podsticaj, nema razloga da se protivite nečijim željama. Partner je sjajno raspoložen. Posao: Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate, potrebno je da promenite određene stavove u poslovanju. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoju sujetu, izbegavajte stresne situacije.

Strelac

Ljubav: Priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Sličnosti zbližavaju. Posao: Pokazaće se da imate dobre poslovne prognoze. Postoje različita tumačenja, ali nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Smišljate način da privučete nečiju pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti. Posao: Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Ribe

Ljubav: Privlače Vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite zanimljivo iskustvo. Novi izazov za Vas ima i veliku draž Posao: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.