Dnevni horoskop za 17. novembar 2020. Lavovi, susret sa jednom osobom predstavlja prolazni vrhunac

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Posao: Konsultujete saradnike pre nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Bik

Ljubav: Reagujete impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati strpljenja i razumevanja za nečije slabosti. Posao: Diplomatija ponekad postaje neizbežna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mera. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Blizanci

Ljubav: Nemojte očekivati previše razumevanja od osobe koja ima različite emotivne afinitete i potrebe. Posao: Izbegavajte rizik na koji Vas nagovaraju saradnici ili jedna mlađa osoba. Najbolje je da prihvatite stvari i pravila koja dobro poznajete. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Rak

Ljubav: U emotivnom životu delujete tajanstveno, a partner nema volju da odgoneta Vaše misli. Posao: Vaše namere ili motivi su jasni i svode se na upotrebu određenih strategija koje donose praktične rezultate. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Susret sa jednom osobom predstavlja prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite velikim iluzijama i lažnim nadama. Posao: Ukoliko Vas privlače tajanstvene situacije ili neke dvostruke igre, nemojte zanemariti rizik koji postoji. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Devica

Ljubav: Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama. Posao: Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive situacije. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Zdravlje: Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.

Vaga

Ljubav: Osmislite originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Upotrebite »moć sugestije« kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba ima neke neobične ideje, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Posao: Budite promišljeni. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Jarac

Ljubav: Neko Vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Posao: Izbegavajte različite sukobe, potrudite se da koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima. Poslovno nadmudrivanje ponekad deluje suviše zamorno. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Ribe

Ljubav: Kompromis je dobro rešenje pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Posao: Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite autoritet u odlučujućem trenutku. Zdravlje: Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas uznemiravaju.