Dnevni horoskop za 17. mart 2020. Rakovi nezadovoljni poslom, Ovnovi razmišljaju o raskidu

Ovan

Ljubav: Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu i uzročno-posledičnu vezu. Posao: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos. Sreća Vam se osmehuje. Posao: Važno je da se pridržavate proverenog obrasca u poslovnoj saradnji i da izbegavate nepotrebne izazove. Rizik ima dvostruki efekat. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, emocije zaslužuju da im posvetite punu pažnju. Nemojte sputavati svoja osećanja. Posao: Pogađa Vas nečija nepravda. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Zdravlje: Obratite pažnju na snove.

Rak

Ljubav: Situacija koja za Vas predstavlja dobro rešenje, partneru izgleda kao »loš izbor«. Nama razloga da se sukobljavate oko različitih ideja. Posao: Neko može da Vam omogući poslovni dobitak, ali prethodno morate da ispunite određene uslove. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Lav

Ljubav: Partner testira Vaše strpljenje u nameri da vidi do koje granice može da ide. Posao: Trenutni nesporazumi lako mogu da prerastu u neprijatnu situaciju, stoga dobro zaštitite svoje poslovno-finansijske interese. Zdravlje: Položaj Meseca utiče na Vašu psihološku osetljivost.

Devica

Ljubav: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite isuviše strogi prema voljenoj osobi. Posao: Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji, kako biste zaštitili svoje interese. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da sumnjate u nečije reči ili naklonost. Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo. Posao: Dogovor koji imate obećava uspeh, važno je da preciznije odredite svoja interesovanja u različitim pravcima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Strelac

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada Vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli. Posao: Osmislite dobar plan, uz određenu mudrost i umešnost sve može da se podvede pod poslovni uspeh. Zdravlje: Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

Jarac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Posao: Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu, prijaće Vam više tečnosti.

Vodolija

Ljubav: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi. Posao: Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji, kako biste zaštitili svoje interese. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Ribe

Ljubav: Potreban Vam je neko ko može da Vas razume ili da Vam popravi raspoloženje. Posao: Potrudite se da zavedete princip ravnopravnosti, odnosno fer-plej u odnosu sa bližom okolinom. Zdravlje: Prijaće Vam vitamini.