Dnevni horoskop za 17. jun 2019. Devica treba da obrati pažnju na zdravlje, a Vodolija na svog partnera

Ovan

Ljubav: Prijaće Vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja. Posao: U Vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Bik

Ljubav: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Posao: Potrebna Vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak. Zdravlje: Važno je da usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite snažan utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno. Posao: Potrebno je da se prilagodite novim uslovima. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način. Zdravlje: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, kao recept za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru odgovarajuće osobe ili bliskog društva. Priuštite sebi bolji ljubavni tretman. Posao: Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rešenja, međutim neko ne želi da se povinuje Vašim zahtevima. Zdravlje: Delujete napeto, prijaće Vam neka od tehnika opuštanja.

Lav

Ljubav: Bez obzira na svoj status ili godine, prihvatite igru zavođenja. Uz voljenu osobu uvek postoji lepši i ubudljiviji deo stvarnosti. Posao: Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Uz dodatnu upornost možete da prevaziđete ograničenja. Zdravlje: Poštedite sebe napornih situacija, opustite se.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko odnos svodite na nivo pretpostavki, dolazite do pogrešnog zaključka. Posao: Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. Zdravlje: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

Škorpija

Ljubav: Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa Vaše strane, kod partnera podstiče veliku nelagodnost. Preispitajte svoje stavove. Posao: Pokažite poverenje u saradnički dogovor, ne možete promeniti uslove u kojima se nalazite. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Povremeno gubite strpljenje, nema razloga da se ponašate isuviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Posao: Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Zdravlje: Slobodno prihvatite nove izazove, popravite raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Delujete uznemireno, ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Opustite se. Posao: Poslovna taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali neko dodatno proverava Vaše sposobnosti. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Dobro ste raspoloženi i deluje podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Posao: Insistirate na poznatim činjenicama i testirate različite osobe koje srećete u poslovnim krugovima. Oslonite se na svoj razum. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

Ribe

Ljubav: U privatnom životu, priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Posao: Pokazaće se da imate dobre poslovne prognoze. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na delu. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.