Dnevni horoskop za 17. jul 2020. Rakovi, nekome nije stalo da istina ispliva na videlo

Ovan

Ljubav: Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja. Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa bliskom osobom. Posao: Poslovni rezultati ne zadovoljavaju sva Vaša očekivanja, ali ni saradnici ne mogu da se pohvale boljim uspehom. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima, relaksirajte se.

Bik

Ljubav: Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve »prednosti« na Vašoj strani. Posao: Preostaje Vam da u najkraćem roku korigujete svoje ponašanje ili poslovne propuste. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje.

Blizanci

Ljubav: Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suviše ste ponosni da priznate svoje »slabosti«. Ne budite razmetljivi. Posao: Ne verujete u nečiju priču, stoga proveravate svaku informaciju koja dolazi iz neobičnih izvora ili ukazuje na eventualne promene. Zdravlje: Potrebni su Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspeva. Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore. Zdravlje: Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Lav

Ljubav: Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Posao: Intuitivni signal Vas upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu saradnika. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Devica

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše ideje i emotivne potrebe. Posao: Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

Vaga

Ljubav: Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpija

Ljubav: Budite diskretniji pri različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete »ljubavnu varnicu«. Posao: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strelac

Ljubav: Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi susret ili omiljenu zabavu. Posao: Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagođavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na Vaš društveni ugled. Zdravlje: Uživajte u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«. Posao: Na Vama je da donesete »završnu reč« koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Prijaće će Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom. Posao: Ukoliko Vam neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i nemojte dozvoliti da Vas neko sputava. Zdravlje: Izbegavajte dodatni napor i stresne situacije.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da sakrivate svoju »slabost« pred osobom koja Vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju naklonost. Posao: Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Zdravlje: Potrebno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.