Dnevni horoskop za 17. januar 2020. Ovan ima problem sa parama, Strelac spremno čeka promene

Ovan

Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama. Posao: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju obavezujuće. Potrebna Vam je bolja selekcija poslovnih kontakata. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Bik

Ljubav: Ne potiskujte želje, postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti ljubavni tretman. Posao: Prihvatite nečiju ideju vezanu za saradnju, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročna rešenja. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu.

Blizanci

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Potrebna Vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Rak

Ljubav: Partner očekuje više inicijative sa Vaše strane. Ako ste slobodni, uputite ljubavnu poruku ili pozitivan signal osobi koja Vam se dopada. Posao: Potrebno je da dobro organizujete na različitim stranama, bez oklevanja prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovni dobitak. Zdravlje: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

Lav

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada Vas povezuju topla osećanja i lepe misli. Posao: Na Vama je da opravdate svoj ugled. Uz određenu mudrost, sve može da se podvede pod poslovni uspeh. Zdravlje: Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

Devica

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju pažnju, upotrebite svoje glavne adute u zavođenju. Posao: Nikog ne treba da ubeđujete u svoje dobre namere ili sposobnosti, sačekajte završnicu koja donosi poslovne rezultate. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Vaga

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče Vaše nezadovoljstvo. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na voljenu osobu. Neko kritikuje Vaše ponašanje. Posao: Stalo Vam je da uskladite različita interesovanja koja postoje među saradnicima. Potrebna Vam je diplomatska nota. Zdravlje: Prijaće Vam različiti susreti kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Ako Vas muče emotivne dileme, iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju. Posao: Nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Dobro razmislite o različitim opcijama. Zdravlje: Važno je da se opustite i akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da izneverite necija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom. Posao: Neko Vas upozorava da izbegavate različite izazove i da se pridržavate poznatih pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman i više zdravog sna.

Vodolija

Ljubav: Preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Posao: Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati obećanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobru koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki »oprobani recept«, koji vodi ka emotivnom i strastvenom zbližavanju. Dobra volja čuda čini. Posao: Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.