Dnevni horoskop za 16. septembar 2020. Vage, izbegavajte sumnjive ponude

Ovan

Ljubav: Uz dobro raspoloženje, potrudite se da radost srca ili emotivna sreća potraju što duže. Posao: Vaše ideje prolaze zapaženo i praćene su velikim aplauzom. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama. Zdravlje: Obratite pažnju na vitaminsku ishranu.

Bik

Ljubav: Očekuje Vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Posao: Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Blizanci

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije i nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi, tako da je Vaš uspeh relativan i podložan promenama. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Rak

Ljubav: U privatnom životu, izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu. Posao: Ne dopada Vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Lav

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje različite okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Stalo Vam je da delujete kao perfekcioništa, koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Posao: Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Škorpija

Ljubav: Postoje situacije koje treba da »obilazite«, jer emotivno rivalstvo neminovno ostavlja i ružne posledice. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje osobe koja remeti Vaše poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Previše brinete oko svakodnevnih situacija.

Strelac

Ljubav: Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereni u svojim očekivanjima. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga ne uspevate da završite planirane obaveze. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Jarac

Ljubav: Prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u »mrtvoj trci« u kojoj nema pobednika. Posao: Ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja za Vaše rezultate i zasluge. Ipak, Vi ste osoba koja neće dozvoliti da osporavaju Vašu ulogu. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu insipiraciju, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost, da izrazi svoje namere. Razmislite o svojim manama. Posao: Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Ribe

Ljubav: Neko Vas iznenada dovodi pred novo i veliko iskušenje. Prepustite se osećanjima. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja i davanja, tako da ono što dobijate ima visoku cenu ili zahteva zalaganje. Zdravlje: Uzimanje tečnosti ili kontakt sa vodom, deluje pozitivno na Vašu psihičku ravnotežu.