Dnevni horoskop za 16. mart 2020. Blizanci su nesigurni, Strelčevi da izbegavaju naporne situacije

Ovan

Ljubav: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja. Posao: Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Bik

Ljubav: Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara. Posao: Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspeh. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.

Blizanci

Ljubav: Ne dobijate partnerovu podršku, tako da delujete neraspoloženo i osećate emotivnu nesigurnost. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da naruši dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte rivalske odnose.

Rak

Ljubav: Izvucite dobru pouku. Između Vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete da se dogovorite o zajedničkim planovima. Posao: Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam novi poslovni izazov. Zdravlje: Nemojte sebe opterećivati nekim ružnim događajima.

Lav

Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam. Posao: Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom, nedostaje Vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Devica

Ljubav: Potrudite se da ulepšate različite događaje u ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja. Posao: Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume Vaše ideje, ali to ne treba da Vas brine. Zdravlje: Delujete pozitivno i nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Vaga

Ljubav: Previše pričate o stvarima koje Vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji način i za novo emotivno zbližavanje. Posao: Nedostaje Vam praktično iskustvo ili kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvideti razne posledice. Zdravlje: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Posao: Pri rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Povucite efikasan potez. Zdravlje: Potrudite se da popravite raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Pažljivo analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom, uvek postoje »skriveni detalji«. Nemojte dozvoliti da neko drugi tumači Vaša osećanja. Posao: Nalazite se u prilici da čujete mišljenje sa različitih strana, što predstavlja dobar uslov za profesionalni napredak. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Jarac

Ljubav: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite zajedničke potrebe i interesovanja. Posao: Očekujete pozitivan odgovor. Ne dozvolite da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje i pogrešnu odluku. Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija

Ljubav: Uvek postoji dobro rešenje. Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Posao: Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Zdravlje: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

Ribe

Ljubav: Voljena osoba pokušava da Vas ostavi u ubeđenju da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem. Posao: Na poslovnoj sceni sve ima svoj vek trajanja. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje ili ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.