Dnevni horoskop za 16. maj 2020. Vage, sve se svodi na princip uzimanja ili davanja

Ovan

Ljubav: Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da potisnete svoje emotivno neraspoloženje. Posao: Raspolažete ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Bik

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja. Posao: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Prati Vas emotivni nemir, a voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove »rebuse«. Posao: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada želja za dominacijom. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite dodatnih pritisaka, opustite se.

Rak

Ljubav: Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način. Posao: Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrđenim pravilima saradnje. Zdravlje: Nema razloga za nesigurnost i napetost.

Lav

Ljubav: Sve je moguće ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Posao: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po instinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju, nalazite se u dobroj formi.

Devica

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, morate imati dobru volju i određene manire u susretu sa dragom osobom. Posao: Sačuvajte optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji Vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na okolinu.

Vaga

Ljubav: Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Zdravlje: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, opustite se.

Jarac

Ljubav: Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Posao: Saradnici odobravaju Vas način razmišljanja. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

Vodolija

Ljubav: Neko nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, tako da i ne obraća pažnju na Vaše negodovanje ili primedbe. Posao: Ponekad Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate različiti komentari. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Možda Vaše oči ne vide sve ono što partner predoseća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumevanje sa obe strane. Posao: Pripremljeni ste za susret sa različitim osobama, ali i na brzu akciju koja donosi poslovno-finansijski dobitak. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.