Dnevni horoskop za 16. maj 2019. Strelčevi, Bikovi i Vodolije dozvolite svojim emocijama da vas navedu na dobar izbor ili odluku

Ovan

Ljubav: Neko sa strane ne treba da utiče na boju Vašeg emotivnog raspoloženja ili na dogovor sa bliskom osobom. Posao: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate poslovne saradnje. Zdravlje: U svemu postoji granica pristojnosti, izbegavajte neumerenost i stresne situacije.

Bik

Ljubav: Važno je da Vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uživate u nečijem društvu. Posao: Od Vas se očekuje da ostvarite zapaženu ulogu. Pruzite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

Blizanci

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnost. Posao: Nove obaveze doživljavate kao veliki teret. Potrebno je da situaciju na poslovnoj sceni analizirate sa određene distance. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Rak

Ljubav: Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili komplimente. Pažljivije analizirajte događaje sa različitih aspekata. Posao: Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na korisne informacije o novim poslovnim prilikama. Zdravlje: Prijaće Vam zdraviji režim i način ishrane.

Lav

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku preosteljivost. Potreban Vam je podsticaj. Posao: Teže nego obično, razlikujete istinu i subjektivne želje u odnosu na realnost. Zdravlje: Priuštite sebi vise odmora.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na voljenu osobu. Neko Vas kritikuje zbog ponašanja. Posao: Stalo Vam je da uskladite različita interesovanja koja postoje među saradnicima. Potrebna Vam je diplomatska nota pri obraćanju. Zdravlje: Prijaće Vam različiti susreti, kao podsticaj za dobro raspoloženje i relaksaciju.

Vaga

Ljubav: Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Imate loš predosećaj pri isčekivanju nečijeg odgovora ili raspleta poslovnih događaja. Zdravlje: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

Škorpija

Ljubav: Uzbuđuju Vas emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete. Posao: Stalo Vam je da se razlikujete od drugih. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku, potrebno je da imate dobar plan. Zdravlje: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

Strelac

Ljubav: Prijaće Vam nečije prisustvo ili »susret iznenađenja«. Dozvolite svojim emocijama da Vas navedu na dobar izbor ili odluku. Posao: Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuce. Ponekad je teško proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Jarac

Ljubav: Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na partnera i umete da zablistate pred osobom koja Vam se dopada. Posao: Neko Vam podstiče kreativnu energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Potrebno je da uskladite zajednička interesovanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa partnerom. Posao: Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Zdravlje: Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete zajednički dogovor i nema previše razumevanja za Vaše izgovore ili opravdanja. Posao: Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju u duhu optimističkih prognoza. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.