Dnevni horoskop za 16. jun 2021. Vage, sreća je na vašoj strani ako uradite ovo

Ovan

Ljubav: Odgovorite na poruku koju Vam upućuje bliska osoba. Iznenadite partnera neobičnim poklonom. Posao: Zaneti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se pravilno organizujete, nemojte zanemariti redovne obaveze. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili zabava u poznatom društvu, kao dobra relaksacija.

Bik

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za neku zabavu. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: U Vašem interesu je da ne pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Rak

Ljubav: Nemojte sebi dozvoliti da budete »laka meta« pred osobom koja ima neobicne emotivne pobude. Posao: Upravljate se prema moralnim načelima i zanemarili ste svoje obaveze pri rešavanju nekih praktičnih pitanja. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Lav

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje tenziju. Posao: Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Zdravlje: Delujete napeto, opustite se uz odgovarajućem društvu.

Devica

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak. Posao: Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje poslovno sažnanje ili iskustvo. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Delujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Posao: Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate prisebnost duha u odlučujućem momentu. Zdravlje: Potrebno je da uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

Škorpija

Ljubav: Nalazite se u osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« ili situacije koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Strogo ocenjujete nečije ponašanje i situacije na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. Osmislite scenario kojim možete da obradujete voljenu osobu. Posao: Trenutna dešavanja utiču na Vašu popularnost. Vas način razmišljanja i poslovnog delovanja predstavlja »pun pogodak«. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Jarac

Ljubav: Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe. Posao: Višak ponosa može da Vas navedene na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Vodolija

Ljubav: Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u Vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i podstiče nove emotivne želje. Posao: Susret ili rasprava sa jednom osobom na Vas deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Ribe

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Posao: Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.