Dnevni horoskop za 16. jul 2020. Device, važno je da postavite granicu

Ovan

Ljubav: U emotivnom odnosu ne možete dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Posao: Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

Bik

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja. Posao: Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Posao: Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Rak

Ljubav: Partner će Vas zadiviti svojim šarmom i stilom, što će otkloniti sve Vaše nedoumice. Posao: Neko ne odgovara na Vaše zahteve, tako da komplikuje poslovne dogovore i Vaša očekivanja. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Lav

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije i nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi, tako da je Vaš uspeh relativan i podložan promenama. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Devica

Ljubav: Određena doza mističnosti može da Vam donese neprijatnost u porodičnom životu ili u odnosu sa partnerom. Posao: Praktično ste orijentisani i prednost dajete poslovima koji donose materijalne rezultate. Zdravlje: Važno je da postavite granicu između različitih obaveza.

Vaga

Ljubav: Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom, prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju. Posao: Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika. Zdravlje: Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Škorpija

Ljubav: Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni onome što mislite i osećate. Posao: Ponekad nije lako uskladiti različita interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac

Ljubav: Ponekad ne razumete šta se dešava u partnerovoj glavi, imate utisak da Vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Posao: Uviđate da se Vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite prosečna merila. Zdravlje: Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica, opustite se.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad je nužno upotrebiti »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, dobra volja čuda čini. Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Posao: Potrebno je da odredite svoje poslovne ciljeve i da izmirite postojeće račune, ne dozvolite da Vas neko preduhitri. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Ribe

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno poveravanje. Posao: Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na Vašu koncentraciju ili da Vas neko »ulovi« u zamku. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.