Dnevni horoskop za 16. jul 2019. Škorpije, nema razloga za osećaj nesigurnosti

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na Vašu priču. Posao: Različite neprijatnosti u susretu sa saradnicima predstavljaju logičan sled događaja i reakciju na Vaše energično ponašanje. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

Bik

Ljubav: Nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas nece sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate. Posao: Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Zdravlje: Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Rak

Ljubav: U ljubavnom životu stvari mogu biti lepše, pod uslovom da delujete dovoljno inspirativno na partnera. Proverite svoj uticaj. Posao: Vaš uspeh zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da rešava zajedničke probleme. Zdravlje: Dajte sebi oduška, važno je da neko razume Vaše želje i potrebe.

Lav

Ljubav: Slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera na neki »čaroban« način. Posao: Delujete energično pred okolinom. Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku i materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica

Ljubav: Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje. Posao: Raspolažete ubedljivim dokažima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Vaga

Ljubav: Čini Vam se da voljena osoba reaguje na svaki Vaš mig. Upriličite neku uzbudljivu zabavu u dvoje, budite dvoljno maštoviti. Posao: Osećate priliv pozitivne energije. U naletu dobrog raspoloženja uspevate da završite različite obaveze i da budete od velike pomoći. Zdravlje: Važno je da uživate u lepim stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Igrate dvostruku ulogu pred voljenom osobom. Posao: Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje poslovne prioritete. Zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zaštitu.

Strelac

Ljubav: Oslobodite se »emotivnih kočnica« u skladu sa ličnim potrebama, upriličite neku omiljenu zabavu u dvoje. Posao: Ne možete svima da ugodite, ali sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na Vaše saradnike. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Jarac

Ljubav: Hteli ili ne, morate da se suočite sa osobom koja Vas uporno proganja i »optužuje« za različite propuste. Posao: Vaša prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da Vam se suprotstave. Zdravlje: Priuštite sebi pravilnu negu i kvalitetnije uslove.

Vodolija

Ljubav: Predstoji Vam manje emotivno razočaranje, prihvatite to kao novu životnu lekciju. Posao: Na direktan način neko Vam daje do znanja da sve ima svoju cenu i od Vas očekuje protivuslugu. Zdravlje: Prijaće Vam kretivan odmor, profiltrirajte svoje misli.

Ribe

Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo »reči utehe«. Tražite siguran oslonac i poverenje. Posao: Nečija rigidnost ili nepoverenje predstavljaju glavni problem koji Vas ometa da završite započeti posao. Zdravlje: Izbegavajte osobu koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.