Dnevni horoskop za 16. januar 2021. Jarčevi, uzalud prikrivate svoje neraspoloženje

Ovan

Ljubav: Partner ima nove prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete, razmislite o svojim manama. Posao: Važno je da kontrolišete svoje loše navike, nema potrebe da se ističete pred osobom koja koristi drugačija poslovna merila. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas iritiraju.

Bik

Ljubav: Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Blizanci

Ljubav: Budite diskretniji u susretima i dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete »emotivnu varnicu«. Oslonite se na predosećaj. Posao: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza koje Vas zamaraju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, suočavate se sa problemom nerazumevanja po pitanju zajedničkih prioriteta. Posao: Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali, Vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas uznemiravaju.

Lav

Ljubav: Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi. Posao: Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno Vam je novo i efikasnije rešenje. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Devica

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Posao: Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje razultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

Škorpija

Ljubav: Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja. Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa bliskom osobom. Posao: Poslovni rezultati ne zadovoljavaju sva Vaša očekivanja, ali ni saradnici ne mogu da se pohvale boljim uspehom. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima, relaksirajte se.

Strelac

Ljubav: Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate na koji način da uživate u onome što imate. Posao: Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, Vaši postupci dovoljno govore o stvarima ili osobama koje Vam se ne dopadaju. Posao: Potrebno je da se rasteretite različitih pritisaka, nemojte dozvoliti da Vas neko profesionalno ucenjuje. Zdravlje: Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Hteli ili ne, morate da se suočite sa osobom koja Vas uporno proganja i »optužuje« za različite propuste. Posao: Vaša prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da Vam se suprotstave. Zdravlje: Priuštite sebi pravilniju negu i kvalitetnije uslove.

Ribe

Ljubav: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Posao: Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.