Dnevni horoskop za 16. januar 2020. Vage, nove događaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost

Ovan

Ljubav: Ako partner nema razumevanja za Vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između Vas stvori novi »emotivni zid«. Posao: Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo kompromisno rešenje. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam odmor i relaksacija.

Bik

Ljubav: Umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner Vam ugađa na različite načine, dok se Vi zadovoljno osmehujete. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju vezu kroz različite aspekte. Posao: Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i psihofizička relaksacija.

Rak

Ljubav: Vaša namera je da osvojite nečiju naklonost. Ipak, Vi to činite uz veliku dozu preterivanja. Posao: Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha. Zdravlje: Priuštite sebi bolje uslove za odmor.

Lav

Ljubav: Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost, da iznenada promenite svoje mišljenje. Posao: Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica

Ljubav: Važno je da delujete ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja. Posao: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Ljubav: Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu. Važno je da preuzmete inicijativu i da imate dobru ideju vodilju. Posao: Od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Nove događaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Škorpija

Ljubav: Imate snažan inituitivni utisak da nečija obećanja nisu iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke i ponašanja. Posao: Nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Važno je da poštujete osnovni poslovni dogovor. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Posao: Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima, što Vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Zdravlje: Nemojte sebe opterećivati nepotrebnim sumnjama.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline ili mane. Posao: Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Ponekad se treba pomiriti sa delimičnim rezultatima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite relaksaciji, prijaće Vam.

Vodolija

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu »nešto« od toga nedostaje. Posao: Delujete privlačno i šarmantno na okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Zdravlje: Društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Ribe

Ljubav: Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred »ljubavnim signalima«. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu. Posao: Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na okolinu. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi.