Dnevni horoskop za 16. april 2019. Lavovi, izbegavajte impulsivnost i novu raspravu

Ovan

Ljubav: Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Partner očekuje više pažnje i topline sa Vaše strane. Posao: U Vama se pokrenuo optimistički duh, pa na različita pitanja koja postavljaju saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Ljubav: U privatnom životu, nemojte davati »velika obećanja« svom partneru. Dobro odmerite svoje mogućnosti. Posao: Poslovna saradnja uvećava svaku mogućnost za uspeh. Prihvatite kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše društvo ili negativne uticaje.

Blizanci

Ljubav: Ne budite isuviše strogi pred partnerom jer ni sami ne pružate sve što se od Vas očekuje. Posao: Poslove obavljate po tipičnom šablonu i ne obraćate pažnju na neke sporedne situacije. Zdravlje: Nedostaju Vam umerenost i strpljenje.

Rak

Ljubav: Ne razumete partnerovo ponašanje, ali to Vam ne daje za pravo da sami odlučujete o zajedničkim interesima. Posao: Poslovni nesporazum može da kulminira na Vašu stetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku »utešnu varijantu«. Izbegavajte impulsivnost i novu raspravu. Posao: Nalazite se pod težim okolnostima nego Vaši saradnici, ali ne možete imati izgovor za neispunjene obaveze. Zdravlje: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Devica

Ljubav: Preterana upornost sa Vaše strane ne nailazi na dobar prijem kod voljene osobe ili u društvu bliskih prijatelja. Posao: Neko od saradnika Vaše ponašanje ocenjuje kao uslovni prekršaj ili nepoštovanje dogovora. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije ili rivalske odnose.

Vaga

Ljubav: Prihvatite koristan savet. Pokažite da imate poverenja u blisku osobu. Prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret. Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Strelac

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, a nečije prisustvo u Vama budi lavinu pozitivne energije. Posao: Imate dobar odgovor ili rešenje za svaku situaciju. Okolina poštuje Vaše rezultate. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Godi Vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje Vašu unutrašnju sreću. Posao: Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima. Sposobnost prilagođavanja različitim uslovima je nužna za poslovni uspeh. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

Ljubav: Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na izvinjenje. Osmislite dobru zabavu. Posao: Nemojte dozvoliti da se neko razočara u Vaše sposobnosti i profesionalne mogućnosti. Zdravlje: Važno je da se ne opterećujete pogrešnim mislima.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procenite nečije postupke. Posao: Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspeh. Izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti.