Dnevni horoskop za 15. septembar 2020. Vodolije, suviše očekujete od nečijih obećanja

Ovan

Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Bik

Ljubav: U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna reč ili postupak da Vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Posao: Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji Vam vredan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da propuštate neke interesantne događaje koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo. Posao: Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. Zdravlje: Usmerite misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Rak

Ljubav: Na žalost, prati Vas loš emotivni dijalog. Partner Vam često prigovara da nemate ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Posao: U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u »centru« važnih dešavanja. Upotrebite svoju praktičnu pamet. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na okolinu. Nemojte oklevati pred dobrom prilikom. Zdravlje: Nalazite se u top-formi.

Devica

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju o saradnji. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje. Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Škorpija

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na unapred »izrežiranu predstavu« u kojoj imate »sporednu ulogu«. Posao: Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredeljenja. Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila. Posao: Neko odobrava Vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Postavite nove uslove. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterano konzumiranje cigareta i alkohola.

Vodolija

Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Posao: Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da se suprotstavljate bliskoj osobi i da kršite ustaljena pravila. Važno je da ostvarite emotivnu bliskost. Posao: Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slična interesovanja. Zdravlje: Izbegavajte preterivanje ili loše navike.