Dnevni horoskop za 15. oktobar 2019. Bikovi da uživaju u lepim stvarima, Device da ne brinu

Ovan

Ljubav: Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate suviše sitničavo u svojim komentarima. Posao: Imate utisak da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih pitanja. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Bik

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«. Posao: Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Posao: U zajedničkom interesu je da se poštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom poslovnih pregovora. Zdravlje: Osetićete veliko psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora.

Rak

Ljubav: Potrebno je da razumete nečije afinitete. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu voljene osobe. Posao: Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju dogovor o koncepciji osnovnih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili relaksacija.

Lav

Ljubav: Neko Vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost pred bliskom osobom. Posao: Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Devica

Ljubav: Različite osobe privlače Vašu pažnju, ali odaberite društvo koje Vas neće kompromitovati pred okolinom. Posao: Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i prioritete. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Ljubav: Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Posao: Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba ume da Vas ostavi u ubeđenju da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem. Posao: Na poslovnoj sceni sve ima svoj »vek trajanja«, uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje ili ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Strelac

Ljubav: Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili »tajne šifre«, ali imate utisak da Vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Posao: Uviđate da se Vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite neka prosečna merila koja zagovaraju saradnici. Zdravlje: Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Jarac

Ljubav: Delujete vrlo zanosno i samouvereno, budite dovoljno maštoviti i priuštite partneru poseban »ljubavni tretman«. Posao: Važno je da uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

Ljubav: Ne dopada Vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevaziđete novu raspravu. Posao: Postoje situacije koje iziskuju veliki napor, ali ne donose posebnu korist prilikom rešavanja poslovnih interesa. Zdravlje: Razmislite na koji način treba da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe

Ljubav: Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Ponekad osmeh sve govori. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, strpljivo sačekajte na pravi momenat za akciju. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u društvu prijatelja, kao dobra relaksacija.