Dnevni horoskop za 15. novembar 2019. Vodolijama stiže podrška iz daleka, Vagama ne prija dominacija voljene osobe

Ovan

Ljubav: Ne dozvolite da Vas neko osporava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za optužbu. Posao: Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne po cenu prekida saradničkog dogovora. Zdravlje: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

Bik

Ljubav: Previše očekujete od partnera ili osobe koja vešto izbegava odgovore na Vaša pitanja. Posao: Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Blizanci

Ljubav: Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu i »neoborive dokaze«. Prijaće Vam razgovor sa bliskom osobom. Posao: Pokušavate da potencirate svoje zahteve ili pravila poslovnog dijaloga, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za zajedničke interese. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

Rak

Ljubav: Potrebno je da preuzmete zaštitničku ulogu pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji zabrinjavaju voljenu osobu. Posao: Neko remeti Vašu koncentraciju. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Zdravlje: Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

Lav

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova. Posao: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu i osmislite romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Nemojte oklevati pred dobrom prilikom. Zdravlje: Nalazite se u top-formi.

Vaga

Ljubav: Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere. Posao: Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg partnera. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa partnerom. Posao: Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Zdravlje: Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Neko Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Osmislite romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Prihvatite novu poslovnu ulogu ili ideju koju predlažu Vaši saradnici. Važno je da ostavite ozbiljan utisak na okolinu. Zdravlje: Priuštite sebi neke »lepe sitnice« i više radosti, opustite se.

Jarac

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi. Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Nema razloga da dramatično doživljavate svoje dileme.

Vodolija

Ljubav: Iz nekog čudnog razloga voljena osoba uporno ignoriše Vaše ideje. Pokušavate da odgonetnete partnerovu ćudljivost. Posao: Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Ribe

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Zdravlje: Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.