Dnevni horoskop za 15. mart 2020. Ovnovi postavljaju suvišna pitanja, Lavovi deluju sumnjičavo

Ovan

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Potrebna Vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Bik

Ljubav: Partner dobro razume Vaše želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Posao: Nalazite se za korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Potrudite se da ostvarite zajedničke interese. Zdravlje: Prijaće Vam dodatna aktivnost i boravak u prirodi.

Blizanci

Ljubav: Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Posao: Završite započeti posao u predviđenom roku, prepustite drugima da se dokazuju u suviše izazovnim ili novim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Rak

Ljubav: Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret. Posao: Delujete uznemireno, što se negativno odražava na Vašu stvaralačku koncentraciju ili na posao kojim se bavite. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

Lav

Ljubav: Zbog novih događaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Posao: Delujete sumnjičavo pri proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Zdravlje: Ne precenjujte svoje mogućnosti.

Devica

Ljubav: Neko jasno negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ne možete dobiti sve što zahtevate. Posao: Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u susretu sa različitim saradnicima, prihvatite poslovni kompromis. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Vaga

Ljubav: Oslanjate se na svoju intuiciju, na osnovu »sitnih detalja« iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Posao: Spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ali, ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Škorpija

Ljubav: Ukoliko Vas muče dileme, razmislite šta čini povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera. Posao: Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite misli i osećanja. Posao: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje problema. Postupite po svojoj savesti. Posao: Neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završtite započeti posao u predviđenom roku. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Pred Vama je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju. Posao: Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe

Ljubav: Pokušavate da osvojite nečiju naklonost. Ipak, to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Posao: Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha. Zdravlje: Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo.