Dnevni horoskop za 15. maj 2020. Ribe, sada je pravi trenutak da promenite neka pravila ponašanja

Ovan

Ljubav: Stvari koje okupiraju Vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Uporno zagovarate svoje ideje. Posao: Ukoliko se protivite nečijoj volji, očekuju Vas otežavajuće okolnosti i dodatne obaveze. Zdravlje: Suviše se opterećujete napornim obavezama.

Bik

Ljubav: Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja. Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa bliskom osobom. Posao: Poslovni rezultati ne zadovoljavaju sva Vaša očekivanja, ali ni saradnici ne mogu da se pohvale boljim uspehom. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima, relaksirajte se.

Blizanci

Ljubav: Oslanjate se na svoju intuiciju, na osnovu »sitnih detalja« iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Posao: Spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Rak

Ljubav: Vama nedostaje nečija pažnja ili prisustvo, a partneru volja da Vam se približi. Posao: Ponekad ništa nije jednostavno, kao što na prvi pogled izgleda. Nemojte dozvoliti da Vas neko upotrebi za svoje skrivene namere. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas nepotrebno zamaraju.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom važno je da tačno definišete svoje želje i spektar različitih interesovanja koja imate. Posao: Neko u Vama podstiče dodatnu sumnju. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja neodređen ili negativan utisak na okolinu. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Devica

Ljubav: Partner od Vas očekuje potpunu privrženost i iskrenost, pažljivo nadgleda svaki Vaš potez. Budite dovoljno mudri. Posao: Previše očekujete od poslovne saradnje, umanjite svoje osnovne kriterijume. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Lako se uzbuđujete zbog sitnica, izbegavajte porodičnu raspravu ili sučeljavanje sa voljenom osobom. Posao: Neko Vam otvoreno daje do znanja da neće imati previše razumevanja za Vaše zahteve ili poslovne propuste. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Škorpija

Ljubav: Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova. Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Posao: Okolina ne razume u potpunosti Vaše ideje, ali mnogi će promeniti mišljenje kada im predočite kontretne rezultate. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Jarac

Ljubav: Planirajte novi susret. Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na poseban način. Posao: Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: U emotivnom smislu, nova dešavanja između Vas i partnera predstavljaju dovoljan povod za zajedničku proslavu. Posao: Na sreću, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Zdravlje: Najbolji način da ulepšate svoje raspoloženje je romantična zabava.

Ribe

Ljubav: Trenutak je da promenite neka pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za zabrinutost. Posao: Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete granicu između dobrog i nepristojnog ponašanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.