Dnevni horoskop za 15. maj 2019. Vage, Ovnovi i Rakovi imaju manje finansijske gubitke

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Posao: Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite paznju samostalnim poslovima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik

Ljubav: Izgleda da partner vešto prikriva istinu. Ipak, svako od Vas zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Posao: Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Blizanci

Ljubav: Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane, izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku u ponašanju. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu. Zdravlje: Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

Rak

Ljubav: U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije namere. Svima je potrebna emotivna podrška. Posao: Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe odgovornost. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Lav

Ljubav: Budite uporni u svojim namerama. U sustetu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas«. Posao: Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili upotrebne vrednosti. Zdravlje: Opustite se od napornih situacija, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Dopada Vam se ono sto je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«. Posao: Očekuje Vas uspeh u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano i umete da nametnete svoje kriterijume pred saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Ljubav: Pribojavate se da neko ne rasprši zadovoljstvo i »čaroliju« koju osećate. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja ili poverenje u nečija obećanja. Zdravlje: Muzika i pozitivne misli deluju smirujuće.

Škorpija

Ljubav: Dodatni stres se loše odražava na Vaše psihičko stanje. Emotivna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Posao: Po mišljenju saradnika Vaše ideje predstavljaju veliki rizik, nemojte očekivati moralnu ili praktičnu podršku. Zdravlje: Razmislite na koji način treba da poboljšate koncentraciju.

Strelac

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Posao: Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Jarac

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja Vas inspiriše za dobro raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu. Posao: Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Nemojte dozvoliti da Vas zavara prvi utisak. Zdravlje: Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Ribe

Ljubav: Delujete uznemireno i ne možete da predahnete, partner od Vas očekuje neke »neoborive dokaze« ili priznavanje istine. Posao: Potrebno je da prihvatite nečiju ideju, zarad boljih poslovno-finansijskih uslova i lične sigurnosti. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.