Dnevni horoskop za 15. jun 2021. Device, nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti

Ovan

Ljubav: Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne žaoke«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Posao: Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Bik

Ljubav: Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Posao: Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da skrivate istinu pred voljenom osobom. Slobodno izrazite svoje emotivne namere. Posao: Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani. Zdravlje: Izbegavajte neprijatnosti i situacije koje Vas iscrpljuju.

Rak

Ljubav: Nemojte dozvoliti partneru preteranu samovolju ili zanemarivanje dogovora. Posao: Morate napraviti dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Lav

Ljubav: Imate utisak da partner uporno prikriva izvesne detalje ili istinu, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Posao: Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh, ne budite nepravedni prema osobi čije namere ne poznajete dovoljno. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Devica

Ljubav: Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali pokazaće se da Vaša taktika donosi bolji uspeh. Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

Vaga

Ljubav: Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gde je kome mesto. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdrav i uredan život.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje. Posao: Potrebna Vam je saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspešnu osobu. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Posao: Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama koje deluju poučno. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

Jarac

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namere. Želite da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. Posao: Interesantne ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve. Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Ribe

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja. Posao: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.