Dnevni horoskop za 15. jun 2020. Vodolije, pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu

Ovan

Ljubav: Potrebna Vam je veća doza samopouzdanja. Nema razloga da sumnjate u sebe ili u nečija obećanja. Posao: Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu. Dobre smernice vode ka praktičnom rešenju. Zdravlje: Prijaće Vam dodatna aktivnost.

Bik

Ljubav: Osoba koja privlači Vaše emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima. Posao: Zadržite samopouzdanje i optimizam, ponekad je »prvi utisak« od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa planirajte novi susret. Posao: Delujete odlučno i ambiciozno. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Rak

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Posao: Neko ugrožava Vaše poslovne interese, stoga morate da prihvatite poziciju koju Vam nameću saradnici. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Lav

Ljubav: Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču i obećanja. Proverite nečiju emotivnu naklonost. Posao: Novi događaji remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Devica

Ljubav: Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti pre nego što pokrenete »ljubavnu varnicu«. Posao: Osećate laganu stagnaciju. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike kako biste ostvarili zajedničke interese. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Vaga

Ljubav: Ne razumete nečiju poruku, ali ne želite da zatražite dodatno objašnjenje. Često menjate svoje raspoloženje i odluke. Posao: Potrebno je da realno procenite svoje mogućnosti, postoje ciljevi koji zahtevaju drugačija rešenja i uslove. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

Škorpija

Ljubav: U emotivnom životu, partner deluje zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete »pravi razlog«. Posao: Različite situacije doživljavate lično i zbog toga pravite pogrešne procene. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Jarac

Ljubav: Morate da imate više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljivi. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Vodolija

Ljubav: Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Ribe

Ljubav: Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Posao: Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju energiju.