Dnevni horoskop za 15. jul 2020. Strelčevi, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoj poriv za ljubomornom reakcijom. Posao: Na Vama je da donesete »završnu reč« koja predstavlja rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak i susret sa bliskim prijateljima.

Bik

Ljubav: Delujete suviše uznemireno, pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Posao: Potrebno je da utičete na nečije mišljenje. Nema razloga da se ponašate susretljivo prema saradnicima koji koriste drugačije kriterijume. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da se opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Posao: U prilici ste da završite zadatke koji će Vam nakon toga doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Rak

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Lav

Ljubav: Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava Vaše emotivne kriterijume. Potrebna Vam je iskrena pažnja. Posao: Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, morate prihvatiti i negativne reakcije. Stalo Vam je da promenite nečije ponašanje. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Devica

Ljubav: Ukoliko osećate rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije bezgrešan, ispravite svoje propuste. Posao: Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas opterećuju pogrešne slutnje.

Vaga

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.

Škorpija

Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo i budite velikodušni prema svojoj porodici. Posao: Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i pokreće na velike ambicije. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Strelac

Ljubav: Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju. Posao: Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Zdravlje: Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

Jarac

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Vodolija

Ljubav: Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime. Posao: Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Ribe

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Posao: Bolje je da se ne zanosite nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.