Dnevni horoskop za 15. jul 2019. Blizanci se dvoume, Vage treba da prihvate izvinjenje

Ovan

Ljubav: Važno Vam je da Vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Osećate emotivnu inspiraciju. Posao: Od Vas se očekuje ostvarenje zapažene uloge, pružite svoj maksimum u oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno razmišljanje.

Bik

Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u zajedničkim »čarima«. Posao: Nove informacije koje dobijate idu u pozitivnom pravcu i potvrđuju Vaša poslovna očekivanja. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Blizanci

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Ipak, Vi se dvoumite pred voljenom osobom. Posao: Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rešenje. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju.

Rak

Ljubav: Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu. Posao: Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagođavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na Vaš društveni ugled. Zdravlje: Uživajte u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Lav

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Posao: Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive poslovno-finansijske ponude. Zdravlje: Optimizam u razmišljanju daje veliku snagu.

Devica

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati Vaše namere. Posao: Prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebni su Vam kreativan odmor i relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Sve je moguće, ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Posao: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju, nalazite se u dobroj formi.

Strelac

Ljubav: Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, čini Vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Uslišite nečiju molbu. Posao: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji. Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni, ne treba da se opterećujete lošim mislima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Jarac

Ljubav: Ponekad preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za ono što dobijate. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Vodolija

Ljubav: Ne budite suviše zahtevni ili nepravedni prema partneru. Postoji suptilniji način da dobijete ono što želite. Posao: Možete da rešite svoje poslovne probleme, pod uslovom da Vas zaštiti osoba koja ima prednost u odnosu na Vaše neistomišljenike. Zdravlje: U večernjim satima, prijaće Vam neka omiljena zabava.

Ribe

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo. Posao: Raspolažete pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna.