Dnevni horoskop za 15. januar 2020. Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku

Ovan

Ljubav: Susret sa jednom osobom više podseča na igru »emotivnog prikrivanja«, nego na iskrenu razmenu osećanja. Posao: Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete proverenim informacijama. Oprez. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Bik

Ljubav: Nemojte potiskivati svoje emotivne želje ili potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživaćete u »čarima«. Posao: Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na emotivni izbor. Nema razloga da partneru nepravedno namećete svoju volju. Posao: Potrudite se da pravilno procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini. Mudra odluka može da Vas približi novim poslovnim ciljevima. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Rak

Ljubav: Potisnite sujetu, bez velikog premišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite misli i osećanja. Posao: Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline, stoga kategorično odbijate komentare ili savet koji Vam upućuju saradnici. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate zdravstvenu preventivu.

Lav

Ljubav: Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Posao: Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine. Zdravlje: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na svojim pitanjima. Posao: Delujete snalažljivo, ali postoje situacije koje zahtevaju dodatni rizik. Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju. Zdravlje: Odložite obaveze koje Vas isuviše zamaraju, opustite se.

Vaga

Ljubav: Posvetite pažnju omiljenim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše za pozitivno raspoloženje. Posao: Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započete poslove. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Škorpija

Ljubav: U emotivnom smislu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija. Neko Vas pažljivo posmatra. Posao: Prihvatite korisnu ideju, pokažite saradnicima da uvažavate zajedničke interese ili dogovor. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem i atraktivnijem izgledu.

Strelac

Ljubav: Postoji osoba koja unosi dodatni optimizam i vedar duh u Vaše raspoloženje. Prepustite se svojim emocijama i romantičnim uticajima. Posao: Realno sagledajte sve svoje mogućnosti i ograničenja u poslovnoj saradnji. Efekat koji očekujete dolazi sa izvesnim zakašnjenjem. Zdravlje: Važno je da u Vama postoje pozitivne misli i lepe želje.

Jarac

Ljubav: Brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate. Posao: Delujete snalažljivo u susretu sa saradnicima, ali postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu procenu. Zdravlje: Odložite obaveze koje Vas zamaraju.

Vodolija

Ljubav: Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere. Zdravlje: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Ribe

Ljubav: Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Posao: Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.