Dnevni horoskop za 15. decembar 2021. Ovnovi, imaćete jedan veliki nesporazum

Ovan

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Bik

Ljubav: Postoje određene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, budite mudri i uzdržani pred saradnicima. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

Ljubav: Neko Vam daje do znanja da očekuje Vašu bezrezervnu provrženost i da odbija intrigantne situacije kroz koje prolazite. Posao: Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Rak

Ljubav: Partner Vam postavlja logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je Vama milo. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Zdravlje: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Lav

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da se ističete u nepoznatom društvu. Posvetite pažnju bliskoj osobi i zajedničkoj temi. Posao: Nalazite se u dilemi između dve poslovno-finansijske mogućnosti. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Prijaće Vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

Vaga

Ljubav: Neko određuje pravila ponašanja, a Vama preostaje da se pomirite sa »zadatom ulogom«. To Vam se ne dopada. Posao: Ne budite nadmeni ili rasipni u susretu sa saradnicima. Zadovoljite se prosečnim rezultatima. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte nove emotivne provakcije, opredelite se za poznato društvo ili za osobu koja Vam je privržena. Posao: Zagovarate praktično i pravično rešenje, ali neko od saradnika ima skrivene namere i uporno pokušava da Vam nametne svoj uticaj. Zdravlje: Nema potrebe da gubite strpljenje.

Jarac

Ljubav: Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne žaoke«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Posao: Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Vodolija

Ljubav: Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagođavanje. Moguće je da improvizujete samo do određene granice. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija obećanja, tražite ubedljive dokaze ili garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeni pred saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.