Dnevni horoskop za 15. april 2021. Strelčevi, morate imati dovoljno strpljenja

Ovan

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Bik

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna uticajna osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Blizanci

Ljubav: Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Posao: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Rak

Ljubav: Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna Vam je emotivna podrška. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaše poslovno-finansijske interese. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Lav

Ljubav: Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što Vam nalaže savest. Nema razloga da osećate krivicu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija.

Devica

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se partner oseća zapostavljeno, pokažite lepe manire i pozitivnu stranu svoje ličnosti. Posao: Reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

Vaga

Ljubav: Reagujete impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati strpljenja i razumevanja za nečije slabosti. Posao: Diplomatija ponekad postaje neizbežna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mera. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Škorpija

Ljubav: Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu. Posao: Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvućićete dobru pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Posao: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili poriv za trijumfom. Budite realni. Zdravlje: Izbegavajte različita psihofizička opterećenja.

Jarac

Ljubav: Voljena osoba deluje vrlo inspirativno i ume da zaokupi Vašu pažnju, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Posao: Neko pokušava da Vam nametne stroga pravila ponašanja, ali Vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Vodolija

Ljubav: Neko Vam salje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje Vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom. Posao: Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.