Dnevni horoskop za 15. april 2019. Strelčevi, budite promišljeni i izbegavajte avanturističke ideje

Ovan

Ljubav: Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Posao: Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, nemojte dozvoliti da neko menja Vaše kriterijume pri izboru nove poslovne teme. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Bik

Ljubav: Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način. Posao: Situacija na poslovnoj sceni ne zavisi od Vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da Vas neko preduhiti. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, opustite se.

Rak

Ljubav: Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za obostrano suočavanje sa istinom. Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite dobre uslove. Zdravlje: Osmislite neku interesantnu i romantičnu zabavu, prijaće Vam.

Lav

Ljubav: Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost. Potrudite se da voljena osoba shvati Vaše namere. Posao: Sačuvajte prisebnost duha, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje, kao pozitivan signal u saradnji. Zdravlje: Potrebni su Vam kreativan odmor ili relaksacija.

Devica

Ljubav: Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu. Prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja. Posao: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obecanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Čini Vam se da neko strogo »kontroliše« Vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Posao: Delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno Vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpija

Ljubav: Pokušavate da impresionirate voljenu osobu svojim šarmom. Ipak, sve što činite podseća na klasično preuveličavanje. Posao: Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljno analizirate svoje ponašanje ili propuste. Zdravlje: Važno je da podstičete sebe na pozitivno razmišljanje.

Strelac

Ljubav: U emotivnom smislu, budite promišljeni i izbegavajte avanturističke ideje. Izlet u nepoznato ima i svoju cenu. Posao: Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u Vašu korist. Zdravlje: Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Ljubav: Osećate psihološki pritisak, imate utisak da partner pažljivo nadgleda svaki Vaš potez. Budite dovoljno mudri i odmereni. Posao: Pokušavate da ostvarite bolju poziciju. Ali, na poslovnoj sceni postoje različiti kriterijumi prilikom vrednovanja sposobnosti i uspeha. Zdravlje: Važno je da neko deluje podsticajno na Vaše raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Lako Vas je uznemiriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči i postupaka. Posao: Nepotrebno forsirate određene situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu. Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

Ribe

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Posao: Delujete snalažljivo u različitim situacijama, svoje obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Zdravlje: Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.