Dnevni horoskop za 14. septembar 2021. Ovnovi, želje mogu da se ostvare pod jednim uslovom

Ovan

Ljubav: Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Bik

Ljubav: Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti. Posao: Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Blizanci

Ljubav: Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u Vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i podstiče nove emotivne želje. Posao: Susret ili rasprava sa jednom osobom na Vas deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Rak

Ljubav: Sve više počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno je da mnoge stvari izgledaju drugačije, u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Lav

Ljubav: U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Devica

Ljubav: Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Posao: Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, nemojte dozvoliti da neko menja Vaše kriterijume pri izboru nove poslovne teme. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Vaga

Ljubav: Delujete uznemireno, ustežete se pred osobom koja ne mari za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč. Posao: Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju, osećate potrebu da odbranite svoja prava ili poslovno-finansijske interese. Zdravlje: Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Škorpija

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite dosadašnju strategiju. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Porodica i bliska osoba imaju dovoljno poverenja u Vaše sposobnosti, stoga učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja. Posao: Neko pokušava da Vam nametne svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snalažljivi nećete dozvoliti da uspeh iznenada ode u pogrešne ruke. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i psihološku ravnotežu.

Jarac

Ljubav: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Posao: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Posao: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu ili izbor, sada Vam preostaje da istrpite nečiju kritiku. Zdravlje: Nemojte klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Ribe

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.