Dnevni horoskop za 14. septembar 2020. Blizanci treba da izbegavaju jednu stvar

Ovan

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko sa strane zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti. Posao: Ako ste pravilno informisani o novim poslovnim prilikama i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Bik

Ljubav: Mudro prećutkujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti. Posao: Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume uspešnog poslovanja. Zdravlje: Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Uvek postoji zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas uznemiravaju.

Rak

Ljubav: Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i često negoduje, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe. Posao: Novi događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Lav

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doči na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

Devica

Ljubav: Između Vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete da se dogovorite o zajedničkim planovima. Posao: Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam novi poslovni izazov. Zdravlje: Nemojte se opterećivati nekim ružnim događajima.

Vaga

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu. Posao: Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem društvu. Posao: Okolina pomaže zajedničkom uspehu i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice i bolje materijalne uslove. Zdravlje: Potrudite se da popravite svoje raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom, najčešće situaciju procenjujete subjektivno i na osnovu prvog utiska. Posao: Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije. Diplomatski maniri su ponekad neophodni, kao uslov za poslovni dogovor. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i relaksacija.

Jarac

Ljubav: Zadovoljstvo proističe iz porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Pažljivo osmislite svoj nastup i ne izgovarajte »pogrešne reči« koje mogu da se protumače na dvosmisleni način. Zdravlje: Delujete pozivitno, sačuvajte samopouzdanje i dobar impuls.

Vodolija

Ljubav: Partner nema razumevanja za Vaša objašnjenja ili izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe, budite iskreni. Posao: Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Prednost dajete praktičnim aspektima. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i javnu raspravu.

Ribe

Ljubav: Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Posao: Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predviđenom roku završite svoje redovne obaveze. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.