Dnevni horoskop za 14. oktobar 2021. Bikovi, sve ima svoj rok trajanja

Ovan

Ljubav: Partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način. Posao: Ne volite da Vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na mišljenje i individualnost. Zdravlje: Izbegavajte loše navike, prijaće Vam boravak u prirodi.

Bik

Ljubav: Voljena osoba pokušava da Vas ostavi u ubeđenju da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem. Posao: Na poslovnoj sceni sve ima svoj »rok trajanja«, ali Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Blizanci

Ljubav: Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Posao: Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Delujete oprezno i ne verujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Rak

Ljubav: Partner se žali na Vašu učestalu rasejanost ili zaboravnost. Ispravite na vreme svoje propuste. Posao: Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Lav

Ljubav: »Sumorniji deo stvarnosti« ne pogađa samo Vas, već i Vašu porodicu ili blisku osobu. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu. Posao: Smišljeno izbegavate susret sa osobom koja ima negativan stav o Vašim profesionalnim sposobnostima i kritikuje Vaš stil izražavanja. Zdravlje: Sačuvajte dobru koncentraciju.

Devica

Ljubav: Ne želite utehu, ali na žalost ono što se dešava između Vas i partnera podseća na unapred “režiranu predstavu”. Posao: Primećujete da neko ima negativan uticaj na Vaše saradnike. Stoga, nemojte učestvovati u polemikama. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog poveravanja sa bliskom osobom.

Škorpija

Ljubav: Delujete zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti. Posao: Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Zdravlje: Izbegavajte varijantu samokažnjavanja.

Strelac

Ljubav: Delujete zadovoljno. Kod Vas provejava romanticno raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da Vam ugodi. Posao: Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Važno je da budete dovoljno efikasni u društvu saradnika. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Jarac

Ljubav: U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Posao: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Vodolija

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Ribe

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.