Dnevni horoskop za 14. maj 2020. Vage, danas postupite u skladu sa svojim moralnim načelima

Ovan

Ljubav: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ne predstavlja dugoročno rešenje. Posao: Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

Bik

Ljubav: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Posao: Ukoliko ste efikasni, predstoji Vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Pokažite partneru lepši i zanimljiviji deo stvarnosti. Nema razloga da sumnjate u njegova osećanja i naklonost. Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne odstupate od zacrtanih ciljeva. Razmislite, velika upornost može imati i loše posledice. Posao: Lakše se snalazite u situacijama kada su Vam otvorene različite mogućnosti za širi izbor i slobodno delovanje. Zdravlje: Budite umereniji u svemu, opterećujete se velikim ambicijama.

Lav

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Ljubav: Ukoliko osećate emotivni nemir, ne treba da dovodite u pitanje nečije poverenje ili naklonost. Nije trenutak za velike odluke. Posao: Stalo Vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi, opustite se.

Vaga

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo i konfliktne situacije.

Škorpija

Ljubav: Sačekajte da čujete nečiji komentar, pre nego što donesete odluku. Ne možete diktirati »ljubavni tempo«. Posao: Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće stroga pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte konfliktne situacije.

Strelac

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da jeVaša prednost u tome što izbegavate stereotipno ponašanje. Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Jarac

Ljubav: U privatnom životu, pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to nije dovoljna garancija za uspeh koji priželjkujete. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i nezdravu ishranu.

Vodolija

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da na uspešan način rešite neke komplikovane situacije, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili »odsutno«. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.