Dnevni horoskop za 14. jul 2020. Ribe, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja

Ovan

Ljubav: Partner Vas nagovara da doneste važnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost. Posao: Ponekad stvari posmatrate isuvise idealistički i bez želje da se spustite u svet realnosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik

Ljubav: Potrebno je da objasnite partneru zbog čega povremeno izgledate zabrinuto ili rezignirano. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Neko koristi Vaš emotivni zanos. Nema potrebe da verujete u ishitrena obećanja osobi koja nije opravdala Vaše poverenje. Posao: Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da Vam ne promekne neki važan događaj. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas dodatno uznemiravaju.

Rak

Ljubav: Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. Posao: U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite »utešnu varijantu«, što Vama nije svojstveno. Posao: Važno je da ispunite data obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada se nalazite pod otežavajućim okolnostima. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Devica

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje tako da zvuče neodoljivo. Posao: Neko veruje u Vasu priču, ali to ne znači mnogo. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu eneregiju.

Vaga

Ljubav: Potrebno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Škorpija

Ljubav: Slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera na neki »čaroban« način. Posao: Delujete energično pred okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

Ljubav: Pokažite partneru lepši i zanimljiviji deo stvarnosti. Nema razloga da sumnjate u njegova osećanja i naklonost. Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Jarac

Ljubav: Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite interesovanja. Posao: Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid preventive ili nečijeg posredovanja, može biti od velike pomoći. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Vodolija

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Potrebna Vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Ribe

Ljubav: Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Pokušavate da ostavite veliki utisak na svoju okolinu i zato u teatralnom stilu prihvatate različite obaveze. Zdravlje: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte preterivanje.