Dnevni horoskop za 14. jul 2019. Za Strelčeve stiže dobra promena, Ribe ne žele više da čekaju na ljubav

Ovan

Ljubav: U odnosu sa partnerom, nema potrebe da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Posao: Važno je da se prilagodite »glasu većine« i da promenite svoju prvobitnu poslovnu strategiju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i bolju zdravstvenu zaštitu.

Bik

Ljubav: Delujete vrlo zavodljivo i samouvereno, priuštite svom partneru poseban »emotivni tretman«. Posao: Važno je da uskladite interesovanja sa poslovima koji se dobro rangiraju u saradničkim krugovima. Zdravlje: Iritira Vas nečije rigidno razmišljanje.

Blizanci

Ljubav: Sa određenim razlogom prećutkujete svoje namere pred voljenom osobom. Ali, prikrivanje istine ne može trajati dugo. Posao: Ne verujete previše u nečiju priču, oslanjate se na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti i na lične sposobnosti. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.

Rak

Ljubav: Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i isčekujete »promenu« ili da neko u Vama pokrene snažne impulse. Posao: Zainteresovani ste za savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite napornih obaveza. Prihvatite koristan savet. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Lav

Ljubav: Planirajte neku nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe. Oslonite se na svoj maštoviti duh i na strastvene impulse. Posao: Želite da predstavite novu ideju ili plan. Ne dozvolite da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima. Zdravlje: Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

Devica

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja »emotivni vrhunac«, ali na žalost, taj vrhunac brzo isčezava i prolazi. Posao: Ponekad blic procena ume da zavara, obratite pažnju na različite komentare i zatražite nečiji savet. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga

Ljubav: Ne dozvolite da neko sputava Vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji tretman nego što neko pokušava da Vam nametne. Posao: Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti za poslovnu saradnju. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Škorpija

Ljubav: U privatnom životu umesto da tražite lažnu utehu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je razumevanje. Posao: Nečije reči na Vas ostavljaju loš utisak, ali pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Zdravlje: U suočavanju sa istinom osetićete veliko psihološko olakšanje.

Strelac

Ljubav: Partner razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjujete u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Posao: Nalazite se na korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Potrudite se da ostvarite zajednički interes. Zdravlje: Prijaće Vam fizička aktivnost i boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Posao: Ukoliko ste odgovorni za ono što činite, ne dozvolite da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. Posao: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih prioriteta. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Uznemireni ste. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali ne pronalazite pravu ulogu. Posao: Neko remeti Vas poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.