Dnevni horoskop za 14. januar 2021. Vage, važno je da dobro razumete one koje volite

Ovan

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Bik

Ljubav: Neko ume da Vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod za zajedničke planove i zadovoljstvo. Posao: Važno je da se dobro organizujete, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivnu orijentaciju u raspoloženju i mišljenju.

Blizanci

Ljubav: Imate suviše romansijersku sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrate u okvirima realnosti. Posao: Na žalost Vaš uspeh gubi pravi smisao, pred saradnicima koji osporavaju Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da se suprotstavljate voljenoj osobi, pokažite dobru volju i popustljivost. Ljubavni dijalog donosi novu radost. Posao: Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi značajnu materijalnu korist. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i boravak u prirodi.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Posao: Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju, onu koja garantuje poslovni prestiž ili određene povlastice. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Devica

Ljubav: Strpljivo sačekate nečiji poziv, nema potrebe da rizikujete. Ne možete da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Posao: Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili takmičarsku atmosferu. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vaga

Ljubav: Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: Partner ima svoje planove i ne obraća pažnju na Vaše potrebe. Ipak, Vi ne odustajete lako od svojih namera. Posao: Primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava Vaša prava i interese postajete razdražljivi. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Strelac

Ljubav: Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji. Posao: Nema razloga da forsirate svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove relaksacije.

Jarac

Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas udaljavaju od voljene osobe. Posao: Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni povod ili interes. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Objasnite partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje različite okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.