Dnevni horoskop za 14. januar 2020. Blizanci će danas mnogo toga otkriti svojoj voljenoj osobi, Ovnovi imaju dobar predosećaj

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate svoje ponašanje ili odluku. Posao: Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate intrigantne situacije. Pokušavate da balansirate različite poslovne interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik

Ljubav: Posvetite pažnju nekim porodičnim temama i voljenoj osobi. Potrudite se da ispunite nečija očekivanja. Posao: Važno je da postupite po svojoj savesti i zaštitite svoje poslovno-finansijske interese. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivne asocijacije.

Blizanci

Ljubav: Odredite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i avanturističkih pobuda. Posao: Određena doza mističnosti može da Vas podstakne na dodatnu upornost, ali može i da donese neprijatnost. Zdravlje: Priuštite sebi dobar tretman.

Rak

Ljubav: Ponekad stvari posmatrate iz »ružičaste perspektive«, što donosi novu zabludu. Emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi. Posao: Nečije reči deluju intrigantno, ali na Vama je da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju Vašu psihofizičku ravnotežu. Zdravlje: Izbegavajte naporne obaveze ili stresne situacije.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad je nužno upotrebiti »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Devica

Ljubav: Važno je da razumete nečiju emotivnu poruku. Ne budite nadmeni, neko očekuje Vaše prisustvo. Posao: Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivo birajte poslovne partnere. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vaga

Ljubav: Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate moguća rešenja. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje poslovne mogućnosti i uslove. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Ono što Vama izgleda interesantno, voljena osoba posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se u dilemi, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Važno je da poboljšate koncentraciju.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere, naročito ukoliko je reč o osobi koju dobro poznajete. Posao: Dopadaju Vam se nečije ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Jarac

Ljubav: Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni onome što mislite i osećate. Posao: Ponekad nije lako uskladiti različita interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija

Ljubav: Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Posao: Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagođavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na Vaš društveni ugled. Zdravlje: Uživajte u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Posao: Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.