Dnevni horoskop za 14. februar 2020. Iskoristite dan za ljubav, ovaj znak će posebno imati sreće

Ovan

Ljubav: U emotivnom smislu sve u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki utisak na blisku osobu. Posao: Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da Vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i optimizam u mišljenju.

Bik

Ljubav: Ne dozvolite da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za optužbu. Posao: Potrebno je da se angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne po cenu prekida saradničkog dogovora. Zdravlje: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

Blizanci

Ljubav: Važno je da Vaša sreća potraje što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti. Posao: Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Neko Vam iskreno pomaze da unapredite svoj poslovni status. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Rak

Ljubav: Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja Vas udaljavaju. Posao: Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujete temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire. Zdravlje: Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Lav

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara. Posao: Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Potrudite se da previlno umeravate svoju energiju.

Devica

Ljubav: Priuštite sebi neki poseban užitak i zadovoljstvo. Prijaće Vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu. Posao: Vas poslovno-finansijski uspeh proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Dokažite svoje sposobnosti na delu. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Ljubav: Planirajte neku omiljenu zabavu i uživajte u pažnji koju Vam poklanja voljena osoba. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao u različitim situacijama koje donose praktične rezultate i proširuju Vaše profesionalno saznanje. Zdravlje: Izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Strelac

Ljubav: Nemojte potiskivati svoje emotivne želje ili potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživaćete u »čarima«. Posao: Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Možda Vaše oči ne vide sve ono što partner predoseća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumevanje sa obe strane. Posao: Nečija ideja ili poslovna ponuda za Vas predstavlja pozitivan događaj. Pripremljeni ste za susret i na brzu akciju koja donosi dobitak. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Prepustite partneru da Vas »navede« na svoj izbor. Posao: Neko odobrava Vaše originalne ideje. Nema razloga za lažnu skromnost niti da prećutkujete svoje zasluge pred saradnicima. Zdravlje: Za večernje sate planirajte neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe

Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše nadmeno i impulsivno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko obmanjuje velikim obećanjima. Potrebna Vam je neka »test situacija«. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji.